Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Top termékek

Marha nyesedék 1 kg

Marha nyesedék 1 kg Ár: 1 190 Ft
Új

Marhamáj 1 kg

Marhamáj 1 kg Ár: 545 Ft
Új

Versele-Laga Cuni Adult Complete 500 g

Versele-Laga Cuni Adult Complete 500 g
Értékelés:

Cikkszám: VLCAC500

Extrudált teljes értékű nyúleledel a Versele-Laga-tól őröletlen rostokkal, magas nyersrost-részaránnyal és alacsony keményítő-tartalommal - gabonamagvak nélkül.

A speciálisan a nyulak szükségleteihez igazított extrudátum kedvence egészséges és kiegyensúlyozott táplálását teszi lehetővé - olyan módon, hogy az állat nem tud szelektálni az egyes összetevők között. Az eledel a nyulak táplálkozásfiziológiai követelményeinek megfelelően csak csekély keményítőt tartalmaz, mivel nincsenek benne egész gabonamagvak.

Etetési útmutató
A nyúl nagyságának és fajtájának függvényében a napi átlagos eledeladag 50 - 80 g között mozog. Naponta frissítse az eledelt és az ivóvizet! Javasoljuk, hogy kiegészítésként adjon szénát az eledel mellé.

Összetevők:
Növényi melléktermékek (10% mezei komócsin, füvek és gyógynövények), növényi fehérjekivonatok, zöldség (4% sárgarépa), magvak (2% lenmag), ásványi anyagok, frukto-oligo-szacharidok (0,3%), körömvirág, yucca.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg:
A-vitamin 10000 NE, D3-vitamin 1200 NE, E-vitamin 80 mg, C-vitamin C 100 mg, E1 (vas) 100 mg, E2 (jód) 2 mg, E4 (réz) 10 mg, E5 (mangán) 75 mg, E6 (cink) 70 mg, E8 (szelén) 0,2 mg, antioxidánsok.

Ár: 1 140 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!