Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Crispy Muesli nyúleledel- Rabbits 400 g

Crispy Muesli nyúleledel- Rabbits 400 g
Értékelés:

Cikkszám: VLCMR400

Az ízletes és rostokban gazdag Crispy Muesli Rabbits törpenyulak és házban tartott nyulak számára összeállított teljes értékű eledel, amely ízletes szénát, sok pelyhet és zöldséget tartalmaz... Igazi vegetáriánus finomság! Ínyenckeverék drága kis jószágának. A benne lévő "Happy & Healthy" golyócskáknak köszönhetően a Crispy Muesli eledelben megtalálható az összes olyan tápanyag, amelyre nyulának a hosszú, egészséges és boldog élethez szüksége van. A rostban gazdag összetétel jó formában tartja a beleket és a fogakat is. Még több zöldséggel, hogy még ízletesebb legyen.

Ez a termék visszazárható frissen tartó, ablakos zacskókban kapható. A Crispy Muesli Rabbits könnyen felismerhető a boltokban szembeötlően élénkzöld színű csomagolásáról. Ne gondolkozzon, hogy kipróbálja-e, vigyen haza egy zacskóval! Nyula meg fogja köszönni.

Használati utasítás
  • Naponta legfeljebb 50 g eledel szükséges a törpenyulaknak és a kistestű nyulaknak, illetve legfeljebb 80 g a közepes termetű nyulaknak. Ha Crispy Snacks csemegét is etet (legfeljebb a teljes napi adag 25 %-áig), akkor csökkentse a fő eledel mennyiségét.
  • Mindennap adjon friss eledelt és ivóvizet.
  • Mindig adjon friss szénát és sok friss vizet.
Ár: 530 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!