Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Top termékek

Marha nyesedék 1 kg

Marha nyesedék 1 kg Ár: 1 190 Ft
Új

Marhamáj 1 kg

Marhamáj 1 kg Ár: 545 Ft
Új

Így indultunk...2013.

Hosszas mérlegelés, osztás-szorzás után úgy döntöttünk, hogy saját vállalkozásba kezdünk. Gondolkodtunk mit csináljunk? Hol csináljunk? Így született meg az ötlet: LEGYEN ÁLLATELEDEL BOLT! Oké, rendben, na de hol? Kiadó üzletek itt is…, ott is…. Nehéz döntés, miért pont itt? Na és miért ott? Ez egy jó környék... Erre sokan járnak.... Itt nincs senki… jöttek az érvek, ellenérvek. Végül egy tetszetős kis házikóra esett a választás. Kibéreltük. Nosza, rajta, kezdődhet az átalakítás! Felmerült, hogy mi legyen az üzlet neve. Javaslatok tömkelege közül az ÁLLATELLÁTÓ kapta a legtöbb szavazatot. (Köszönjük nektek Sereg Viktória) Az üzlet készen, neve megvan, nincs más hátra, mint az árukészlet.
Válogattunk, azt sem tudtuk mihez nyúljunk: kutytáp és macska alom, hörcsög ketrec, bolhanyakörv… szájkosár is kell majd, azt is vegyünk, SÜLT KACSA és FÜSTÖLT GÉGE! Sosem érünk a végére….
Miután ezt mind megvettük, üzletünket berendeztük. 
Mostantól szeretettel várunk minden kedves állattartót, vásárlót és bámészkodót. Gyertek, nézzetek be hozzánk: Dunakeszi, Tábor utca 47. (Csuri csemegével szemben)
Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szombat: 9-13