Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Top termékek

Marha nyesedék 1 kg

Marha nyesedék 1 kg Ár: 1 190 Ft
Új

Marhamáj 1 kg

Marhamáj 1 kg Ár: 545 Ft
Új

November 6. az Internetes Vásárlás Napja

2015.10.31.

November 6. az Internetes Vásárlás Napja

Hiszünk az internetes vásárlásban!
Abban, hogy könnyebbé, egyszerűbbé teheti az életünket.

Akár napi bevásárlásról van szó, akár a nagy karácsonyi ajándékvásárlásról. Nem kell sorban állni, cipekedni, a munkahelyünkről is vásárolhatunk, és nem vagyunk nyitvatartási időhöz kötve. Azt is tudjuk, hogy biztonságos az internetes vásárlás. Hiszen például pontosan leellenőrizhető, hogy ki az eladó. Az internetes vásárlás emellett a környezetet is kíméli, hiszen ilyenkor nem növeljük a közlekedési dugókban a bevásárlóközpont felé araszolgatva az amúgy is jelentős károsanyag-kibocsátást.
És még mielőtt az egyik leglényegesebb szempontot elfelejtenénk: az internetes vásárlás olcsó, hiszen a webáruházaknak kevesebb a költségük, mint a hagyományos boltoknak, és ezt a termékeik árában is megjelenítik. A szállítás költsége is jellemzően alacsonyabb, mint a személyesen történő vásárlásnál. És persze arra is lehetőségünk van, hogy könnyedén összehasonlítgassuk a különböző boltok árait. 

Szóval az internetes vásárlás jó! Ha pedig hisszük, hogy jó, akkor miért ne szeretnénk másokkal is tudatni ezt? 2011-ben az Internetes Vásárlás Napjaszervezői ezt a célt tűztük ki maguk elé. Azt gondolták, hogy minden tanítgatás, magyarázat helyett az lenne a legjobb, ha ahhoz adnának segítséget és ösztönzést, hogy minél többen próbálják ki az internetes vásárlást.

A mozgalomhoz csatlakozva egyetlen napig különleges kedvezményt, soha vissza nem térő ajánlatot adunk, hogy legyen ez az Internetes Vásárlás nagybetűs ünnepnapja! A szemfüles vásárlók pedig már az igazi ünnepre is készülhetnek, hiszen nincs jobb annál, mintha a szeretteinknek időben megvesszük a karácsonyi ajándékokat, és a szeretet ünnepét nem árnyékolja be az utolsó pillanatban történő stresszes ajándékhajhászás.

Íme az Állatellátó ajánlatai:

Cuni Country's Best nyúltáp mellé Crispy Muesli ajándékba

10% kedvezmény minden ACC kutyatápra 

Ajándék bevásárlótáska minden ma megrendelt Friskies macskaeledel mellé

vissza

Hozzászólások