Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Top termékek

Marha nyesedék 1 kg

Marha nyesedék 1 kg Ár: 1 190 Ft
Új

Marhamáj 1 kg

Marhamáj 1 kg Ár: 545 Ft
Új

MEGÚJUL A PRO PLAN!

2015.05.31.

MEGÚJUL A PRO PLAN!

OPTIMÁLIS TÁPLÁLÉK EGY FANTASZTIKUS ÉLETHEZ
Mindannyian azt szeretnénk, hogy a kutyánk a maximumot hozza ki minden pillanatból, legyen az egy élvezetes séta az esőben, vagy egy kis kucorgás a lakásban. A tudomány erejét használva a Purina® PRO PLAN® segít a gazdáknak az optimális táplálásban. Számunkra az egészségnek és jólétnek az alapja a megfelelő táplálék – és ez a kiindulópontja a fantasztikus életnek is.

A MINŐSÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Hisszük, hogy nincs olyan részlet, amit figyelmen kívül lehet hagyni, ha a kutyák gondozásáról van szó. Az összetevők minősége és a biztonság vitathatatlanul a legfontosabb a Purina® PRO PLAN® számára.

Minden kutyának eltérő táplálkozási igényei vannak, és igényeik különböző életszakaszaik során többször változnak. A Purina® PRO PLAN® új, az OPTINUTRITION formulán alapuló termékválasztéka a legújabb innovációnk, amely képes mindezen igények kielégítésére. 

Élvonalbeli tudományos módszerekkel kifejlesztve, mely a tudományosan bizonyított  jótékony hatása révén támogatja kutyája egészségét egész élete során.

A Purina® PRO PLAN® teljes választéka az OPTINUTRITION formulán alapul, különböző termékeink az egyes kutyák igényei szerint különböző előnyöket biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy történjen bármi is kutyájával, Ön nálunk megtalálja a kedvence igényeinek megfelelő megoldást. 

vissza

Hozzászólások