Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Top termékek

Marha nyesedék 1 kg

Marha nyesedék 1 kg Ár: 1 190 Ft
Új

Marhamáj 1 kg

Marhamáj 1 kg Ár: 545 Ft
Új

A kutyámmal vagy nélküle?

2015.07.09.

A kutyámmal vagy nélküle?

Egyre több gazdi dönt úgy, hogy nem hagyja otthon kedvencét, ha utazik, és ehhez az új gyakorlathoz világszerte egyre több hotel is alkalmazkodik. Ha rákeresünk az „állatbarát hotel” címszóra az interneten, megbizonyosodhatunk róla, hogy van választék.

A kutya szállókban tanácsos minél hamarabb helyet foglalni a kutyusnak, főleg ha a nyári hónapokban készülünk utazni.

Fontos:

-          Utazás előtt bizonyosodjunk meg róla, hogy kedvencünk oltásai rendben vannak.

-          Amennyiben a moszkitó szezon hamarabb kezdődik, vagy később ér véget, ott, ahova utazunk, nagyon fontos gondoskodni a szívféregség elleni védekezésről!

-          Mindenképpen tegyünk a kutya nyakörvére egy azonosító bilétát, melyen szerepel a nevünk és a címünk, valamint a telefonszámunk is az ország hívóazonosítójával!

-          Vigyünk magunkkal egy nagy, színes képet a kutyáról, és egy leírást a színéről és ismertető jeleiről, mérjük meg a súlyát és a magasságát. Ha elveszne, ezek az információk segítik a keresést.

A kutyus felszerelése:

-          Vigyük magunkkal a kutya oltási könyvét és egészségügyi igazolását. Bármikor szükség lehet rá akár út közben, akár már a célállomáson. 

-          Mindenképp pakoljuk el a kutyus tálkáit, a felszerelést, ami az ápolásához szükséges, és minden olyan gyógyszert, amire szüksége lehet.

-          Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy kedvencünk étrendjét képző eledelek megtalálhatóak a célállomáson is, inkább vigyünk magunkkal. Ha a kutyus nem fogad el másmilyen eledelt, vagy az idegen, új étel nem ízlik neki, az könnyen kellemetlenségeket okozhat. Nem minden kutya alkalmazkodik könnyen az étrendjét érintő változásokhoz.

ACC High Energy bárány/rizs kutyatáp 

vissza

Hozzászólások