Kategóriák

Fagyasztott húsok - BARF (átvétel az üzletben)

Kézműves termékek gazdiknak

Kutyáknak

Cicáknak

Ferplast termékek-kutya, cica, kisemlős

Kisemlősöknek

Madaraknak

Halaknak és teknősöknek

Takarmányok

Top termékek

Marha nyesedék 1 kg

Marha nyesedék 1 kg Ár: 1 190 Ft
Új

Marhamáj 1 kg

Marhamáj 1 kg Ár: 545 Ft
Új

Hírek, információk

Mert ezt kinőttük...

2017.02.06. Mert ezt kinőttük...

Meghozni egy döntést nem egyszerű. Főleg mikor már úgy a szívünkhöz nőtt...Amikor már rutinból kanyarodunk erre, ...amikor már kutyánk is tudja, hogy itt lassítani kell, mert a gazdi bemegy valami finomságért. Igen, elérkezett az idő....

tovább

Állatellátó: Ünnepi tudnivalók - nyitva tartás, kiszállítás

2016.12.20. Állatellátó: Ünnepi tudnivalók - nyitva tartás, kiszállítás

Gondoskodj időben állataid ellátásáról! Ne hagyd az utolsó pillanatra! Ugye milyen kétségbeejtő, amikor a karácsonyi nagy hajrában jut eszedbe, hogy a négylábúaknak is kéne majd adni valamit?
Ha mégis a végére hagynád:

tovább

Erre figyeljen a gazdi, ha kisbaba érkezik a házhoz

2016.11.28.

A kisbaba érkezésével sok minden megváltozhat a családban, például a fontossági sorrend: a kutya helyett a baba kerül a középpontba. Ez féltékenységet és érdeklődést egyaránt kiválthat az állatból. Könnyen lehet, hogy az eb csak játszani szeretne a kicsivel – de ez csakis felügyelettel történjen. - Dr. Pongrácz Péter etológus szakértő tanácsai a Gondos Gazdik YouTube csatornán:

tovább

Kinek fogadjon szót az eb?

2016.11.08.

Vannak, akik büszkék arra, hogy egyedül nekik fogad szót a kutya a családban – ez azonban egyáltalán nem szerencsés dolog. Hiszen az adott személy elmehet hazulról, vagy elutazhat, és ilyenkor az állat esetleg irányíthatatlanná válik. - Dr. Pongrácz Péter etológus szakértő tanácsai a Gondos Gazdik YouTube csatornán:

tovább

Vége az örökös aggódásnak! Házhoz jön a husi kedvencednek!

2016.10.19. Vége az örökös aggódásnak! Házhoz jön a husi kedvencednek!

Ugye milyen kétségbeejtő, mikor azon töprengsz, honnét szerezd be kedvencednek a következő adag husi adagot? Állandó sorban állás a hentesnél? Ugye Te is unod már ezt.

Itt az ideje, hogy kényelembe helyezd magad és otthonról intézd a beszerzést!

tovább

Már szombatonként is friss fagyasztott áru

2016.09.24.

Minden szombaton friss áru érkezik
Kiszállításhoz rendelésfelvétel: +36 70/941-0823
Személyes átvétel, üzlet telefonszáma: +36 70/941-0824
Kínálatunk a www.allatellato.hu oldalon a fagyasztott húsok menüpont alatt.

tovább

Kutyabarát szállodák

2016.09.01. Kutyabarát szállodák

Többé nem kell a bizonytalanra bízniuk magukat a gazdiknak, akik szeretnék magukkal vinni kutyájukat: bevezetésre került egy olyan minősítő rendszer a Kutyabarathelyek.hu jóvoltából, mely által hivatalosan is kutyabaráttá minősíthetők lesznek a szállás- és vendéglátóhelyek, valamint az üzletek.

tovább

KUTYÁVAL IDEGEN KÖRNYEZETBEN

2016.08.31. KUTYÁVAL IDEGEN KÖRNYEZETBEN

A kutyák számára nagyon fontos a napi rutin, így ha kedvencünkkel ismeretlen helyre látogatunk, akkor érdemes előre átgondolni bizonyos dolgokat, mivel egyes kutyusok számára frusztráló lehet az idegen környezet. Ha már kölyökkorában sokfelé magunkkal visszük a kiskutyát, akkor felnőttként jobban kezeli majd az új helyzeteket, és nem ijed meg az ismeretlen helyektől sem.

tovább

Augusztus 20-án üzletünk zárva lesz

2016.08.16. Augusztus 20-án üzletünk zárva lesz

De sebaj, ide is elmehettek:) , a MEOE Szövetség valamint Devecser városa 2016. Augusztus 20.-ára Juhász- és Pásztorkutya CAC Kiállítást hirdet. A kiállítás helyszíne Devecserben a Bakonyerdő Zrt. Sárosfői Vadászháza.

tovább

Tudtad?

2016.08.10. Tudtad?

A kutyasétáltatás, az állatmenhelyen a gazdátlan állatokról való gondoskodás nem csupán hasznos és kellemes elfoglaltság a nyári szünidőben, hanem a középiskolások az érettségi vizsgához szükséges 50 óra önkéntes munkát is elvégezhetik a telepen.

tovább